חלל אופן ספייס עבור חברת WeCheck

בפרויקט עבור חברת WeCheck הממוקמת בעיר בני ברק, התבקשנו לתכנן 15 עמדות עבודה וזאת לאחר תכנון קיים שהיה צריך למקד. בפרויקט זה העמדות תוכננו בקפידה כדי לוודא שיש מעבר של לא פחות מ-80 ס”מ בין עמדת המנהל לשאר עמדות העבודה. מטרת התכנון היה לוודא שיש מספיק מקום בכל עמדה, כך שכל עובד יוכל לעבור באופן אופטימלי. בנוסף, שמנו דגש על שמירה על שקט ולכן הצענו מחיצות אקוסטיות בשילוב בד אקוסטי וחומר מבודד רעשים. על מנת לשמור על המקום מעוצב באופן אחיד התאמנו את צבעי הבד האקוסטי, הפלטות ורגלי שהשולחנות לצבעים הקיימים בחדרים נוספים. בפרויקט זה ביצענו גם שינוי במיקום החשמל כדי לוודא מיקום מדויק לכבלים שיתחברו להתקנים שקועים בשולחן. המטרה היא לשפר את הנראות של העמדות ולהימנע מחוטי חשמל זרוקים על הרצפה. הפרויקט תוכנן ואושר תוך שבועיים ומרגע אישור התכנון, תוך 3 שבועות בלבד הגענו לבצע את ההתקנה. ההתקנה לקחה יומיים – יום להזזת החשמל והתקנת המחיצות, יום נוסף לחיבור שקעי החשמל בכל עמדה והסתרת כבלי החשמל שעוברים בין עמדה לעמדה.

חיפוש מוצר
close slider